Välj en sida

Billiga hotell i New York

Boka sevärdheter på nätet

FAQ: Vanliga frågor om att resa till New York

Allt om New York svararHar du svårt att hitta rätt hotell i New York? Vet du inte var du ska boka sightseeingturen eller hur du får tag på biljetter till New York Rangers?

Vi vet – hoppas vi – och vi svarar gärna!

Skicka ett mejl till hej@alltomnewyork.se, och beskriv kortfattat vad du undrar över, så svarar vi så snabbt och bra vi kan.

Svaren publiceras på den här sidan så att andra också kan ha nytta av informationen, men vi skickar givetvis också ett mejl och berättar när vi svarat på din fråga.

Manikyr i New York?

Jag och dottern ska till New York i slutet av oktober och undrar om det finns något bra ställe för manikyr och pedikyr?

Takbar för rullstol?

Fyra tjejer, med en rullstol, bor på Warwick Hotel 65 W 54 Th st. Vi vill besöka lite roliga ställen. Högt upp med musik. Kan man få tips?

Från JFK till Jersey City?

Anna skriver: Jag blir inte klok på hur man bäst tar sig från JFK till ett hotell i Jersey City. Taxi eller tåg?

Hyra bil i New York?

Marie skriver: Jag undrar var man lättast hyr bil i New York. Jag antar att man undviker att köra så mycket i ”stan”?

Taxi från JKF?

Pernilla skriver: Jag har läst att det endast får plats tre personer per taxi. Bör vi boka egen bil istället i förväg?

Bra musikbarer i New York?

Mia skriver: Har ni nåt tips på ett mysigt musikställe? Typ en pub eller bar, som har pianomusik, jazzgrupp eller annan bra musik?

Kaffe i New York?

Viktor skriver: Jag är intresserad av kaffe och ska åka till New York 28/3-4/4. Finns det rundturer där man testar kaffe? Finns det en kaffekultur i New York ens?

Var i Midtown ska vi bo?

Therese skriver: Hej! Om vi vill bo i Midtown och ha nära till god mat och kunna gå mellan olika barer på kvällarna. Var ska man bo då?

Biljetter till Iron Maiden?

Eva skriver: Vi skulle gärna vilja gå på Iron Maiden på Madison Square Garden den 30 mars. Vet ni hur vi kan få tag på biljetter?

Sportbar på Manhattan med NHL?

Emma skriver: Kan ni rekommendera en sportbar på Manhattan där man kan kolla på NHL-matcher och dricka öl för skapligt pris? 🙂

Restaurang för 50-årsfirande?

Lena skriver: Vill ha tips på nåt ställe att äta middag (familj med tonårsbarn) på min femtioårsdag. Gärna mysigt hellre än elegant 🙂