Välj en sida

The Ride – annorlunda och underhållande sightseeing med buss

The Ride är åkturen för dig som tröttnat på vanliga sightseeingbussar. En fullmatad upplevelse som låter dig uppleva New York City på ett annorlunda och väldigt underhållande sätt. [Uppdaterad 2023-11-11]

The Ride New York

The Ride är lika mycket sightseeing som det är toppmodern, interaktiv underhållning. Specialbyggda bussar med fönster från golv till tak, och med säten placerade som en läktare med utsikt mot långsidan, bjuder på en sanslös busstur runt Midtown.

Det är galet, roligt och garanterat helt olikt alla sightseeingturer du någonsin åkt. Kostar också mer än en vanlig guidad tur av New York, men är värt varenda dollar.

The Ride – så bokar du biljett

The Ride är populär och biljetterna brukar sälja slut snabbt, så se till att boka i god tid. Bokar du via vår partner Get Your Guide har du avbokning med full återbetalning fram till 24 timmar innan aktiviteten.

Längs bussens rutt blir ni överraskade av skådespelare och musiker som underhåller er, mitt i det pågående citylivet. Man kallar det för ”en show av Broadwaymått med New Yorks gator som scen”.

Räkna med att få se ballerinor, breakdansare, gatuartister och skådespelare som föreställer klassiska figurer ur stadens historia.

The Ride ger en bild av såväl det historiska och nuvarande som framtida New York – och man gör det på ett sätt som du garanterat aldrig upplevt förut.

Färden tar 75 till 90 minuter beroende på trafiken och går genom tio olika delar av Manhattan och passerar ett 50-tal kända platser och sevärdheter. Mer information finns på bokningssidan.

Här nedan ser du bokningsläget på olika datum. Välj dag för att gå vidare:

Härifrån avgår bussen – karta

Bussturen börjar och slutar på samma plats, i korsningen av 42nd Street och 8th Avenue. Du tar dig enkelt dit med kollektivtrafik, flera tunnelbanestationer finns inom kort promenadavstånd.