Välj en sida

The Ride – underhållande sightseeing med buss

The Ride är åkturen för dig som tröttnat på vanliga sightseeingbussar. En fullmatade upplevelse som låter dig uppleva New York City på ett annorlunda och väldigt underhållande sätt.

The Ride New York

The Ride är lika mycket sightseeing som det är toppmodern, interaktiv underhållning. Specialbyggda bussar med fönster från golv till tak, och med säten placerade som en läktare med utsikt mot långsidan, bjuder på en sanslös busstur runt Midtown.

Längs bussens rutt blir ni överraskade av skådespelare och musiker som underhåller er, mitt i det pågående citylivet. Man kallar det för ”en show av Broadwaymått med New Yorks gator som scen”.

Boka THE RIDE

Boka biljettBoka din biljett innan du reser! Då har du din plats på THE RIDE säkrad. Om resplanerna ändras kan du avboka fram till 24 timmar före bokat datum.

Räkna med att få se ballerinor, breakdansare, gatuartister och skådespelare som föreställer klassiska figurer ur stadens historia.

The Ride ger en bild av såväl det historiska och nuvarande som framtida New York – och man gör det på ett sätt som du garanterat aldrig upplevt förut.

Färden tar 75 till 90 minuter beroende på trafiken och går genom tio olika delar av Manhattan och passerar ett 50-tal kända platser och sevärdheter. Mer information finns på bokningssidan.

Härifrån avgår The Ride

Bussturen börjar och slutar på samma plats, i korsningen av 42nd Street och 8th Avenue. Du tar dig enkelt dit med kollektivtrafik, flera tunnelbanestationer finns inom kort promenadavstånd.

THE RIDE NEW YORK

Hotell i New York? Kolla in våra tips och favoriter!

Att hitta rätt hotell i New York är inte alldeles enkelt, vi vet. Var i stan ska man bo? Finns det frukost? På den här sidan har vi samlat våra hotellfavoriter och tips på vad du ska tänka på innan du bokar.

Boka biljetter och sevärdheter innan du reser

Empire State Building, One World Observatory, transfer från flyget, rabattkort och mycket mer. Att boka i förväg är smart. Du har din plats garanterad och det är ofta billigare. Här ser du allt du kan boka innan du reser.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *