Välj en sida

Black Friday – rejäl rea på hotell, sevärdheter och biljetter i New York

Black Friday New York
Black Friday är USA:s största shoppingdag med rea på nästan alla typer av varor. Bäst av allt? Även priset på resor, sevärdheter och biljetter sänks. Så passa på att boka nu om du ska resa till New York – eller övriga USA.

Black Friday-rea på resor till New York

Om du inte redan bokat hotell, guidade turer och biljetter till NHL-hockey eller musikaler på Broadway – då ska du slå till under Black Friday och den efterföljande helgen fram till Cyber Monday. Här är några exempel på sänkta priser under Black Friday-helgen 2016. Notera att erbjudandena gäller till och med måndag 28/11.

Rea på hotell – upp till 60 procent

Hotels.com drar till med en riktigt bra kampanj, med hotellpriser som är hela 40-60 procent lägre än normalt. Boka 25/11–28/11 och res 25/11–31/3 2017. Klicka på annonsen för att hitta rean:
Black Friday Image Banner 580 x 350


50 procent hos Expedia

Nätresebyrån Expedia ger upp till 50 procents rabatt på utvalda hotell och 800 kronor rabatt när du bokar paketresa med flyg + hotell. Klicka på bannern för att gå till rean:
Black Friday Expedia


New York Pass sänker priset

Om planerar att använda det populära rabattkortet New York Pass under närmaste året – slå till i helgen. Kortet är giltigt i 365 dagar från inköp och nu får du hela 20 procent rabatt. Boka via annonsen för att få rätt rabatt.


Rea på sightseeing

CitySights NY, ett av stadens största sightseeingföretag, ger tio dollar rabatt på alla bussturer. Däribland populära turer som  All Around Town 72 Hour Tour,  Night Tour, All Around Town Tour + 1 Attraction . Boka via den här länken för att få rabatten:
CitySights NY – $10 Off All New York City sightseeing Bus Tour products this Black Friday.


5 procent på sport och musikaler

TicketNetwork, ett av de smidigaste företagen att boka musikaler och sport med, drar av fem procent på alla beställningar. Har du planer på att boka biljetter till New York Rangers eller till en musikal på Broadway? Passa på! Använd koden BLKFRITN för att få rabatten: Save 5% at TicketNetwork.com with code BLKFRITN


Black Friday när du är i New York

Om du befinner dig i New York under Black Friday och helgen därefter, passa på att fynda! Men räkna med att trängseln kan vara stor både i butiker och på gator. Många butiker öppnar extra tidigt, ibland redan vid femtiden på morgonen och har öppet extra länge på kvällen.

Black Friday är egentligen inte en ledig dag för amerikanerna, men med tanke på dagens placering mellan Thanksgiving och helgen, är det många som tar en klämdag.

Black Friday – fakta & bakgrund

Det finns två olika förklaringar till begreppet Black Friday. Den ena handlar om att det här är dagen då butikerna vänder förlustsiffror till vinst, att man går från röda till svarta siffror i bokföringen.

En annan förklaring har sin grund i Philadelphia på 1960-talet när man man använde uttrycket Black Friday för att beskriva den stora, svarta, massan av människor och bilar som rörde sig i staden på dagen efter Thanksgiving.

Skriv en kommentar

kommentarer

Share This