Välj en sida

Kampanjer & erbjudanden i New York

Kampanjer och erbjudanden i New-York

Det är dumt att betala för mycket. På den här sidan samlar vi kampanjer, erbjudanden och reor som du kan ha nytta av inför en resa till New York.

Antalet erbjudanden varierar med säsongen. Ibland finns det fler, ibland färre. Vi gör vårt bästa för att hålla sidan så aktuell som möjligt. Sidan uppdaterades 2017-02-10.

Alla hjärtans-rea på New York Pass

New York PassBeställ rabattkortet New York Pass senast 14 februari så får du 20 procent rabatt på 3-, 5-, 7- och 10-dagarskort.

Det här är – meddelar vår kontakt på New York Pass – det lägsta pris som kommer att erbjudas under 2017. Så passa på om du ska resa till NYC i år!

New York Pass är det främsta rabattkortet för turister i New York och du sparar rejält med pengar på sevärdheter, attraktioner och guidade turer.

Obs! Notera att kortet kan beställas på nätet upp till ett år innan det behöver aktiveras och användas.
» Läs mer och boka


Vinterrea på hotell i New York

Winter Sale Image Banner 600 x 150
Hotels.com har upp till 40 procent rabatt på vissa hotell i den nu pågående vinterrean. Rean avslutas 27 februari. Resedatum är 25/12–26/2.
» Läs mer och boka


Upp till 15 procent hos Expedia

Winter Sale Image Banner 728 x 90

Expedia startar etapp två av sin stora vinterrea och sänker priserna på hotell på ett stort antal destinationer – bland annat New York. Rean pågår fram till 30 januari 2017 och du kan boka hotellövernattningar fram till 26 februari.
» Läs mer och boka


CitySights NYRea på sightseeingbuss

CitySights, ett av New Yorks största sightseeingföretag, har just nu vinterrea på sightseeingturer med dubbeldäckare

Du får tio procent rabatt på samtliga turer när du bokar på nätet.


Transfer från flyget

Spara på bokningar med Carmel Limo

Carmel Limo är det smidigaste sättet att ta sig till och från flygplatsen i New York. Billigare än vanlig taxi och en förare väntar på dig när du landar. Förboka hemifrån och spara pengar.
Carmel Car & Limo- Best Service – Lowest Prices


Nöjen

20 % rabatt på knasiga Ripley's

Besök Ripley's Belive it or Not vid Times Square – du sparar 20 procent på biljettpriset genom att boka via den här annonsen:


Phantom of the Opera på Broadway

phantom-rabatt

Nu har du chansen att njuta av musikalen Phantom of the Opera på några av de bästa platserna i salongen – till rabatterat pris dessutom.

Så här skriver Viator: “När du är i New York ska du inte missa chansen att se den mest långlivade föreställningen på Broadway, Andrew Lloyd Webbers magiska musikal Fantomen på operan. Du får mycket bra platser i avdelningen Orchestra eller Front Mezzanine på New Yorks historiska Majestic Theatre. De bästa biljetterna tar vanligen slut flera veckor i förväg. Boka hos oss och spara över 30 procent jämfört med en annan resewebbplats på föreställningar på vardagar”.

Ordinarie pris är 1550 SEK, du får biljetten för ca 1120 SEK*. Rejält mycket billigare alltså. (*Exakt pris varierar från dag till dag med dollarkursen)
» Boka via den här länken

 

Skriv en kommentar

kommentarer

Share This