Välj en sida

Kampanjer & erbjudanden i New York

Rea och kampanjer i New York

Att betala för mycket är dumt. På den här sidan samlar vi kampanjer, erbjudanden och reor som du kan ha nytta av inför en resa till New York.

Antal erbjudanden varierar med säsongen. Ibland finns det fler, ibland färre. Vi gör vårt bästa för att hålla sidan så aktuell som möjligt. Sidan uppdaterades 2017-12-09.

Specialrabatt på New York Pass för våra besökare

New York Pass

Nu får du 20 procents rabatt när du bokar New York Pass och anger koden ALLTOMNEWYORK20offer vid betalning på New York Pass hemsida.

Erbjudandet gäller 3, 5, 7 och 10-dagarskort. Måste bokas senast 31/12 2017, men kortet kan aktiveras och användas i 365 dagar från inköp, alltså under hela nästa år.

En bättre deal på New Yorks sevärdheter får du inte just nu!
» Boka erbjudandet här

New York Pass är det främsta rabattkortet för turister i New York och du sparar rejält med pengar på sevärdheter, attraktioner och guidade turer.


Sänkt pris på helikopterturer!

Helikopter New York

Vi brukar säga att det bästa du kan göra på en resa till New York är att flyga helikopter över staden. Inte mycket annat i livet slår den upplevelsen.

Fram till 31 december 2017 är det sju procents rea på den här populära helikopterturen.

Passa på om du är på väg till NYC och vill uppleva staden från ovan.
» Läs mer och boka


Manhattan by Sail

New York ska upplevas från vattnet! När du seglar på East River, Hudsonfloden och i stadens hamninlopp faller bitarna på plats. New York blir lite lättare att överblicka, helt enkelt.

Nu kan du boka kryssningar med Manhattan by Sail till rabatterade priser. Fram till årsskiftet gäller följande priser:

Notera att de sänkta priserna gäller vid bokning via Allt om New York och vår partner Viator. Inte sugen på att segla? På den här sidan finns alla sevärdheter och upplevelser du kan boka i New York.


September-rea hos Expedia

Winter Sale Image Banner 728 x 90

Expedia sänker hotellpriserna på ett stort antal destinationer – bland annat New York. Rean pågår fram till 25 september 2017. Klicka på länken nedan (eller i bannern ovanför) och leta upp New York på sidan du kommer till.
» Läs mer och boka


Middagskryssningar till sänkta priser

Vill du kombinera middag med fantastiska vyer över Manhattan? Boka en middagskryssning! Just nu finns rejält rabatterade priser på två av de mest populära middagskryssningarna i New York: Bateaux New York och Spirit of New York.

Bateaux New York är en exklusiv kryssning där du njuter du av gourmetmiddag, livejazz och upplever Manhattans, New Jerseys och Brooklyns hänförande silhuetter. På vissa avgångar är priset sänkt med hela 25 procent.
» Sök pris och avgångar här

Spirit of New York bjuder på en middagskryssning med utsökt buffé, en skön DJ och underbar utsikt över New Yorks skyline. Även här är priset på vissa avgångar sänkt med hela 25 procent.
» Sök pris och avgångar här


Transfer från flyget

Spara på bokningar med Carmel Limo

Carmel Limo är det smidigaste sättet att ta sig till och från flygplatsen i New York. Billigare än vanlig taxi och en förare väntar på dig när du landar. Förboka hemifrån och spara pengar.
Carmel Car & Limo- Best Service – Lowest Prices


20 % rabatt på Ripley's

Besök Ripley's Belive it or Not vid Times Square – du sparar 20 procent på biljettpriset genom att boka via den här annonsen:


Brooklyns bästa
– halvdagstur med mat och kultur

Brooklyn är NYCs kulinariska centrum. Mat- och restaurangtrender sprids därifrån till resten av världen.

På den här halvdagsturen får du smaka dig fram i stadsdelen – från etniska enklaver till de senaste hipstertillhållen.

Mumsa piroger i Greenpoint och smaka närodlat i Williamsburg. Turen är ett måste för matintresserade resenärer.

Boka senast 15 september 2017 och spara tio procent på priset.
» Boka via den här länken

 

Skriv en kommentar

kommentarer

Share This