Välj en sida

Top of the Rock – stans bästa utsikt

Top of the Rock, utsiktsvåningarna högst upp i Rockefeller Center, är ett måste när du besöker New York. Top of the Rock är Manhattans bästa utsiktsplats, med vidare vyer och mindre trängsel än på Empire State Buildings tak.

Top of the Rock - bästa utsikten i New York

Top of the Rock är svindlande, snyggt och trängseln blir sällan stor. Taket på Manhattans fjortonde högsta skyskrapa är helt enkelt en perfekt plats för att spana på stadens betongdjungel.

Observationsplanet är i tre våningar. Den nedre är mestadels inomhus med panoramafönster från golv till tak, perfekt för dagar med dåligt väder. Tar du rulltrappan upp till de två översta våningarna hamnar du under bar himmel med obrutna vyer i alla väderstreck.

I norr breder Central Park ut sig, i söder sträcker sig Empire State Building mot himlen, åt sydost glimrar taket på Chrysler Building.

Boka biljett till Top of the Rock på nätet

Tack vare vårt samarbete med pålitliga bokningssajten Get Your Guide kan du boka biljett till Top of the Rock hemifrån, innan du reser till New York. Det är enkelt och säkert att beställa – och du kan avboka fram till 24 timmar innan om dina resplaner ändras.
» Läs mer och boka biljett till Top of the Rock

Top of the Rock i New York Pass

Tips! Top of the Rock är en av många attraktioner och sevärdheter som ingår i rabattkortet New York Pass. Beställ New York Pass hemifrån innan du reser, så blir det billigare än att köpa på plats.

New York Pass

Läs mer om kortet här, eller klicka på bannern för att gå direkt till New York Pass webbplats.

Varför besöka Top of the Rock?

För fantastisk utsikt och bra med svängrum. Att säga att Top of Rock fortfarande är en hemlighet för många turister kanske är en överdrift, men att köerna fortfarande är kortare än till Empire State Building är ett faktum.

Varför inte?

Finns ingen ursäkt för att missa den här upplevelsen. Bara att åka upp, få svindel och häpna. När du varit upp i dagsljus, återvänd i skymning och se ljusen tändas i Manhattans skyskrapor – vackert, storslaget och romantiskt.

Mer information

Öppettider är 08.00 till 24.00 (sista hissen går 23.00), sju dagar i veckan. Entrépriset för vuxna är 36 dollar, för barn mellan 6 och 12 år är det 30 dollar. Biljetter bokar du enkelt här.


3 Kommentarer

 1. Pelle

  Någon som vet hur jag gör med laddare till mobil (iphone) och dator (mac) i NY?
  Behöver jag någon adapter e.d. och var köper jag den i så fall?

  Tack på förhand,

  Pelle

  Svara
 2. Pelle

  Någon som vet hur jag gör med laddare till mobil (iphone) och dator (mac) i NY?
  Behöver jag någon adapter e.d. och var köper jag den i så fall?

  Tack på förhand,

  Pelle

  Svara
 3. Kenneth Jarnehag

  Förra gången var vi på The Twin Towers,vi får väl se om detta är lika bra.

  Kenneth Jarnehag

  Svara

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *