Välj en sida

Billiga hotell i New York

Boka sevärdheter på nätet

Om den här sajten

Allt om New York är en reseguide om, och en kärleksförklaring till, New York City. Till världens mest levande, spännande, brusande, upplyftande, snyggaste och … helt enkelt … främsta resmål.

Om den här sajten

Jag har rest till staden många gånger i mitt jobb som resejournalist och jag har skrivit om New York för Resemagasinet Vagabond och för ett stort antal morgontidningar.

Jag har varit där i längre perioder och på kortare resor.

Jag har bott i byteslägenheter, på hotell i olika prisklasser och hyrt lägenheter via AirBnB.

Jag har gått vilse, hittat rätt, gjort misstag, och lärt mig.

Jag har – till och med – gift mig i New York. I Central Park på en magisk pingstafton för några år sedan.

Allt om New York har dubbla syften, det erkänner jag.

Att ge dig Sveriges bästa webbsajt om NYC, så klart. Men också att ge mig anledning att resa till New York igen och igen och igen.

Materialet på webbplatsen är skrivet av mig (om inget annat anges). Till skillnad från andra sajter och guider om New York är hotellen jag tipsar om sådana jag själv bott på eller besökt, sevärdheterna har jag besökt minst en gång, ibland flera, och restaurangerna har jag testat.

Ett inslag som bara finns på Allt om New York är senaste nytt från New York.

Vi skriver om nya hotell och restauranger, sevärdheter som öppnar eller stänger, prishöjningar på tunnelbanan, nya musikaler på Broadway.

Allt om New York håller koll och berättar vad som händer.

 

Göran - Allt om New YorkVänligen,
Göran Ingman

Ps. Mejla mig gärna på hej@alltomnewyork.se. Följ Allt om New York på Facebook och anmäl dig till nyhetsbrevet, så missar du inget. Ds.