Välj en sida

Patrick frågar:
Hej! Planerar att åka till New York, och då vill man ju gärna ha bra utsikt över Manhattan. Vad är bästa alternativet på Manhattan och vad är bästa alternativet utanför Manhattan? Tack på förhand!
/Patrick

Allt om New York svarar:
Hej Patrick! Bästa alternativen utanför Manhattan är faktiskt enklast att svara på. Z Hotel i Long Island City i Queens är ett snyggt hotell med fantastisk utsikt in mot Manhattan, och med en rejäl takbar som garanterar att du får njuta av vyerna även om du skulle få ett rum åt fel håll. Ett annat alternativ i samma område är Holiday Inn Long Island City. Aningen billigare och enklare än Z Hotel, men rummen på de högre våningsplanen har vansinnigt vacker utsikt över Queensboro Bridge och Manhattan där bakom.

Hotell med bra utsikt inne på Manhattan är lite knivigare, man ser ju liksom inte staden för alla skyskrapor. Där handlar det mer om att välja vilken del av Manhattan man vill kunna överblicka. Millenium Hilton och World Center Hotel i Financial District har rum med utsikt mot World Trade Center-området och nya jätteskrapan One World Trade Center. Hotel on Rivington i Lower East Side har enormt fina vyer upp mot Midtown och Empire State Building från de högst belägna, och dyrare, rummen.

En intressant nykomling vid Times Square som sägs ha läckra vyer från de flesta av sina rum, är Knickerbocker Hotel som öppnade förra året. Allt om New York ska testa Knickerbocker nästa vecka, efter det vet vi om ryktet talar sanning 😉