Välj en sida

Mia skriver:

Jag och min man åker till New York på onsdag, 9 mars. Har ni nåt tips på ett mysigt musikställe? Typ en pub eller bar, som har pianomusik, jazzgrupp eller annan bra musik. Vi är inte så gamla som det låter 😉 men min man har alltid pratat om att hänga på en bar i NY, där de spelar lite skön musik. Jag bjuder honom som överraskning på denna resa och det vore så häftigt om jag fick några tips!

Allt om New York svarar:

Hej Mia! Många av jazzbarerna i New York tar en entréavgift och har dessutom ibland som krav att man beställer minst en drink per show, men det är verkligen värt pengarna. Om ni är beredda att ta den kostnaden, är klassiska Village Vanguard ett givet tips. Ett annat bra, liknande, jazzalternativ är Blue Note.

Kika i kalendrarna på hemsidorna så ser ni vad som är på gång.

Vill ni ha ett rockigare alternativ, kolla in Mercury Lounge i Lower East Side.