Välj en sida

Lena skriver:

Skulle vilja ha tips på nåt ställe att äta middag (familj med tonårsbarn) på min femtioårsdag  gärna med fokus på mysigt hellre än elegant 🙂 Undrar också om ni har koll på hur det funkar att vara mjölkproteinallergiker i NY? Lätt eller svårt att hitta ställen att äta?

Allt om New York svarar:

Oj, det där är klurigt. Med tanke på hur oerhört många restauranger som finns i NYC, skulle vi behöva veta mer exakt vad ni är ute efter. Vill ni äta italienskt, amerikanskt, franskt, spanskt, asiatiskt etc? Och vilken prisklass kan ni tänka er?

Ett tips på en restaurang med väldigt bra mat, i ganska mysig miljö, är Print i hotellet Ink48. Äter ni där, kan ni börja eller avsluta besöket med en drink i deras takbar med vansinnigt vacker utsikt in mot Midtown. www.printrestaurant.com

Ett annat förslag är Buddakan som är ett populärt ställe att fira födelsedagar på. Kanske mer festkänsla än mysigt, men fantastisk mat i en väldigt snygg restaurang: buddakannyc.me

Gillar ni fisk och skaldjur är Aqua Grill i SoHo ett givet tips: www.aquagrill.com

När det gäller frågan om mjölkproteinallergi, vågar vi inte svara. Vi har ingen erfarenhet av det och kan tyvärr inte lämna några råd, annat än att prata med restaurangen i förväg. Gör det i samband med att ni bokar bord, vilket ofta är ett måste för att slippa vänta i kö – eller riskera att helt bli utan bord.