Välj en sida

Pernilla skriver:

Vi kommer till JFK den 25/3 runt 20.30. Sist jag var i New York så tog vi bara en taxi utanför ankomsthallen. Då var vi bara 2 vuxna.  Nu åker vi hela familjen, två vuxna och två tonåringar. Jag har läst att det endast får plats tre personer per bil. Bör vi boka egen bil istället i förväg? Vilket bolag i så fall? Vågar man betala i förskott? Brukar det funka? Oj, många frågor. Svara gärna så snart ni hinner. Tack på förhand!

Allt om New York svarar:

Ett mycket bra alternativ till taxi är att boka en bil med Carmel Limo, då har ni en chaufför som väntar när flyget landar. Priset är fast och det blir billigare än taxi om du väljer en bil av normal modell. En bil som tar upp till fyra passagerare och tre väskor kostar 52 dollar plus dricks. Behöver ni en lite större bil som tar fyra personer och fyra väskor, så landar priset på 68 dollar.

Du bokar enkelt din bil på deras webbsida. Vid bokning anger du dina kortuppgifter, men själva betalningen gör du hos föraren. Ingen förskottsbetalning alltså. Och japp, det har funkat helt perfekt alla gånger vi har använt Carmel Limo.