Välj en sida

hotellrea new york (Foto: Istockphoto.com/iqoncept)

2013-09-11 Igår berättade vi att New York – tyvärr – är världens dyraste hotellstad enligt en ny undersökning. Idag kommer nyheten om fina reapriser på en del av hotellen i stan.

Det är välkända bokningssajten Hotels.com som idag startar sin stora hotellrea med rabatter på upp till 40 procent. Rabatter finns på resmål över nästan hela världen och vi har sökt fram några riktiga godbitar i New York.

Best Western Hanbee med skönt läge i Lower East Side är prissänkt från 1828 till 1292 kronor på de datum vi har kollat.
>> Kolla pris här

Hampton Inn Times Square North kostar 1519 kronor istället för ett normalpris på över 2500 kronor. Hotellet ligger inte så nära Times Square som namnet antyder, snarare halvvägs till Columbus Circle och Central Park, men det är ett bra hotell med ovanligt stora rum för att vara New York. Passar barnfamiljer.
>> Kolla pris här

DoubleTree by Hilton i Chelsea, ett populärt hotell i bra läge, har sänkts med nästan halva priset. Från strax över 3000 kronor till 1585 kronor.
>> Kolla pris här

Och intimt lyxiga Tribeca Grand Hotel kostar 2300 kronor istället för nästan 2800 kronor. Ett bra tips om du vill leva loppan några dagar i downtown.
>> Kolla pris här

Om inget av våra förslag faller dig på läppen, hittar du alla prissänkta hotell i New York på den här sidan hos Hotels.com.

Tänk bara på att du måste boka senast 31 oktober och resa innan 31 december. Priserna här ovanför är exempel som söktes fram 11 september 2013. Rumspriset kan variera beroende på när du söker, när du ska resa och bokningsläget.

(Foto: Istockphoto.com/iqoncept)